Horgászvizsga Budapesten, Kék Dunai HE-nél

Balatoni kitérő

2020.08.09.

Július 25 és augusztus 01 között került megrendezésre a második balatoni horgásztábor Balatonakarattyán a dunakeszi városi üdülőben, a Dunakeszi Sportigazatóság és a Kék Dunai HE szoros együttműködésében.

 Általános iskolások, a 8 és 14 év közötti korosztály  részére hirdettük a tábort,ahol a szabad helyek nagyon hamar beteltek,köszönhetően az alacsony részvételi díjnak és az előző évi tábor jó hírének is.  A tábor elsődleges célja a horgászat - mint aktív szabadidős tevékenység - népszerűsítése és az utánpótlás nevelés volt. Minden igényt kielégítő vízparti szálláson, nagyon jó hangulatban teltek napjaink, amelyek reggeli és esti horgászatból,a horgászvizsgára való felkészülés jegyében délelőtti oktatásokból,no meg rengeteg fürdőzésből álltak. A gyerekek lelkesen tanultak és még lelkesebben horgásztak,aminek köszönhetően egyszer sült hal, egyszer pedig egy bogrács remek halászlé lett a vacsoránk, ezzel is emelve a tábor hangulatát. Az egyik napon reggeli előtt egyórás snecifogó bajnokságot is rendeztünk, amely  egy igazi horgászverseny hangulatával vetekedett. A gyerekek óriási lelkesedéssel vetették magukat a küzdelembe !  A tábor zárásaként a nagyobbaknak lehetősége nyílt horgászvizsgát tenni a Kék Dunai HE kitelepült vizsgabizottsága előtt. A vizsga  a tizenegy jelentkezőből tizenegynek sikerült, köszönhetően a lelkiismeretes felkészülésüknek. Az utolsó estén a tábortűz mellett felelevenítettük a tábor emlékezetes pillanatait, emellett átadásra kerültek  a horgászverseny dijjai is.

Nagyon reméljük hogy jövőre is hasonlóan eredményes tábort tudunk így szervezni a MOHOSZ támogatásával, mint önkormányzat és horgászegyesület együttműködve !

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

KÉK DUNAI HORGÁSZ EGYESÜLET

Szerződött ügyintéző partnereink

Kapcsolattartó:
Erdei Zoltán
 
Tel: +3630-240-7446
e-mail: erdei.zoli@invitel.hu

Ügyfélszolgálati iroda:

1041 Budapest, Károlyi István u. 44
Nyitva: H-Cs 9.00-14.00ig.
A hosszadalmas postai ügyintézések miatt az iroda nyitvatartásáról érdeklődjön telefonon, ill. előzetesen egyeztessen időpontot!
Tel: +361-950-9138

Levelezési cím:

Kék Dunai H.E.
1325 Budapest, 
Pf 187

Átigazolások, engedélyek, okmányok kiváltásával kapcsolatban forduljon ügyintéző partnereinkhez, melynek listáját az "Ügyintézési helyeink" menüpont alatt, vagy erre a linkre kattintva találja.

Vizsgáztatás helyszíne: 1041 Budapest, Károlyi István u. 44
Ideje: Minden csütörtöki napon 18-órától.

Horgászkártya igénylés menete

Halőri bejelentőszám:
Tel: +3630-240-7264

Egyesületünk székhelye:
Kék Dunai HE
1031 Budapest, Torma Károly u. 15
Tel: +36-1-242-0515
Adószáma: 18097508-1-41