Csengetés előtt!

2019.09.07.

Egyesületünk szeptember 1-én rendezte meg szokásos évadzáró, ügyességi vetélkedővel összekötött horgászversenyét.

Helyszín, mint már sok éven át a Préri-horgásztó. Az időjárás igen kegyes volt hozzánk, mert néha-néha lengedező szél mellet hét ágra sütött a nap.
Délutánra lehetett látni kinek nem volt napernyője, mert szép vörös színbe öltöztette fedetlen részeit.
A halgyűjtögetés most is vegyes képet mutatott. Aki hajtott és nem aludt rá egy-egy bedobott készségre, annak Justitia mérlege megmutatta jól cselekedett e?
A figyelem központjában most is Gáspár Tomi pecája került, hisz majd minden évben Ő állhatott a dobogó tetejére. Ez most sem történt más képen. Tomi több mint 15kg-ot vert a mezőnyre.

A Big Carp-ok most kevésbé voltak fokhatóak, 1,5-2,5kg között volt az éhesebb halak többsége. Mindig a lemaradt, elvesztett halak a „legnagyobbak”, így többen azokat sírják vissza. Az ügyes sporik meg is szákolják ezeket, mint tette mellettem ülő Farkas Józsi is, ki bekarmolt egy 7-plusszost, nyerve a legnagyobb fogott hal kategóriát.
A mérlegelés után jött a két ügyességi verseny.

Célbadobó (casting) és a már szokásos hagymadobó verseny. A casting nyertese Pfundt Karcsi, a hagymadobóé Solymár Józsi lett.


Eredményhirdetésre az 51-es út mentén található  Leányvár fogadó biztosított helyet, mely után egy jó, ízletes ebéddel  koronáztuk meg a fárasztó, de szép napot.

Üdvözlettel, Erdei Zoli

u.i.: Kb a fél mezőny fogott halat, melynek eredményeit itt alább láthatjátok.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!