Megyei Csapatbajnokság Maconka

2023.05.29.

Május 27.-én szombaton a maconkai víztározón lett megrendezve Nográdmegyei szövetségünk tagegyesületeinek bajnoksága.

A verseny előtti két napon (csütörtök, péntek) volt lehetőség edzeni, melyet ki is használtunk. Edzések alkalmával bőséges fogásokat tudhattunk magunkénak, így bizakodva vártuk a megmérettetést.  Kellemes időben vártuk a megnyitót és a mindig izgalmas sorsolást. A rácsos sorsolás nem igazán kedvezett számunkra. Tuti jó szélső helyünk nem volt. Ennek ellenére bizakodtunk. Tudjuk más a versenynap, mint a tréning, de ennyire? Nehezen „beálló” finoman, óvatosabban kapó, sok esetben lemaradó , lepattanó halakkal találkoztunk.
Jómagam, a trottyos kategóriában, most már tudom, túl vastag gumival készültem.  Hiába jól fogtam, talán egy halam maradt le a csütörtöki edzésen, most sokkal lágyabbra kellett volna gumiznom. Bónuszhalam nem volt, így 8,54kg-os fogással zártam, amivel ugyan egy pár ellenfelet megelőztem, de ez az eredmény kevesebb lett  mint ahogy reméltem.
Mérlegelés végeztével a gyülekező helyen latolgattuk az eredményeinket. Krocsány Gabika 1-es Birta Barni 2-es Birta Krisztián 1-es Bódis Gergő 5-ös eddig nem rossz, de befigyelt két 7-es Petics Andristól ill. Tóth Csabitól, így nem hogy a címvédés, de még a dobogós helyezés esélye is elszállni látszott.
Viszont más csapatoknál is lettek magasabb pontot gyűjtők, így nagy meglepetésünkre sikerült a dobogóra állnunk. Bár csak a harmadik helyet értük el, de ennek is nagyon-nagyon örültünk.

Jó, küzdelmes verseny volt, soha rosszabbat!
Gratulálunk legyőzőinknek, jövőre igyekszünk revánsot venni.
Köszönet a csapatnak a beletett munkáért, a Kék Dunai HE vezetőségének a támogatásért és a nógrádi szövetség vezetőségének a lehetőségért, szervezéséért.

Üdvözlettel
Erdei Zoli
Kék Dunai HE

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!