Horgászvizsga Budapesten, Kék Dunai HE-nél

Tisztelt Horgásztársak!

2021.03.22.

A SARS-CoV-2 koronavírus okozta világjárvány okán elrendelt veszélyhelyzeti intézkedések ideiglenes szigorításának bejelentett

meghosszabbítása okán a horgászattal, a horgász- és horgászsport rendezvényekkel, valamint a horgászati ügyintézéssel, okmánybiztosítással  kapcsolatban kiadott eljárásrendről a mai napon ismét új, kötelező érvényű (IX.) tájékoztató került a MOHOSZ OHSZK részéről kiadásra, mely a már megszokott módon a kiadással egyidejűleg megküldésre került az Önök részére.

Sajnos - az aktuális, jelenleg még romló járványügyi adatok ismeretében - enyhítések nem kerülhettek bevezetésre és így továbbra is fokozott együttműködésre, óvatosságra kérjük a horgászokat és a horgászokat kiszolgáló szervezeteket, vállalkozásokat is. Továbbra is alapvetés, hogy a kijárási tilalom időszakában - jelenleg 2021. március 29-ig - csak reggel 5 óra és este 8 óra között, egyéni szabadidős sporttevékenység keretében lehet horgászni, de a hivatalosan is sportolónak minősülő (versenyzői engedéllyel rendelkező) horgásztársak esetében a szervezett horgászversenyek engedélyezettek. Az éjszakai horgászat továbbra is csak saját, közvetlen vízparti ingatlanról, ott is csak családi körben lehetséges.

Az intézkedések hatályát tekintve újabb egy hétig, március 29-ig nem lehet jelentkezni az elektronikus támogatású állami horgászvizsgára sem, illetve ilyen vizsga e határnapig érvényesen nem rendezhető meg. Őszintén bízunk abban, hogy a hatékony járványügyi intézkedések, az egyre jobban tömegessé váló oltások eredményeként a húsvéti időszakra már újabb korlátozásokra nem kerül sor, s a valódi tavasz beköszöntével a horgászat teljes szabadsága is beköszönthet!

Kérjük, hogy a Dokumentumok között megtalálható tájékoztatóban foglaltakat megismerni és szükség esetén más horgásztársakkal is megismertetni szíveskedjenek! Vigyázzunk egymásra, a magunk és mások egészségére!

Tisztelettel:

 

Dr. Szűcs Lajos

elnök megbízásából

 

Dr. Dérer István

főigazgató

Dokumentumok részletei megtekinthetők a www.horgaszjegy.hu oldalon

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

KÉK DUNAI HORGÁSZ EGYESÜLET

Szerződött ügyintéző partnereink

Kapcsolattartó:
Erdei Zoltán
 
Tel: +3630-240-7446
e-mail: erdei.zoli@invitel.hu

Ügyfélszolgálati iroda:

1041 Budapest, Károlyi István u. 44
Nyitva: H-Cs 9.00-14.00ig.
A hosszadalmas postai ügyintézések miatt az iroda nyitvatartásáról érdeklődjön telefonon, ill. előzetesen egyeztessen időpontot!
Tel: +361-950-9138

Levelezési cím:

Kék Dunai H.E.
1325 Budapest, 
Pf 187

Átigazolások, engedélyek, okmányok kiváltásával kapcsolatban forduljon ügyintéző partnereinkhez, melynek listáját az "Ügyintézési helyeink" menüpont alatt, vagy erre a linkre kattintva találja.

Vizsgáztatás helyszíne: 1041 Budapest, Károlyi István u. 44
Ideje: Minden csütörtöki napon 18-órától.

Horgászkártya igénylés menete

Halőri bejelentőszám:
Tel: +3630-240-7264

Egyesületünk székhelye:
Kék Dunai HE
1031 Budapest, Torma Károly u. 15
Tel: +36-1-242-0515
Adószáma: 18097508-1-41