Horgászvizsga Budapesten, Kék Dunai HE-nél

Verseny vagy szívás?

2021.09.21.

Egyesületünk a Kék Dunai HE őszi versenyét a Villantó horgásztavon rendezte meg. Sajnos a lehűlés és a kedvezőtlen széljárás miatt sokan a címszóban szereplő szívást, ill. mondhatnánk nagy szívást tudhatták magukénak.

A mezőny több mint egyharmada kapás nélkül ülte végig az 5 órát.
 Számomra nagyon jól indult a verseny hisz az első negyedóra végén szákolhattam egy 5,55kg-os tokot. Ez igen lelkesített, de hiába mert a hátralévő időben csak 4db kárászt sikerült szákba terelnem.
Így a nyolc kilót alulról nyaldosó eredménnyel a 8. helyet értem el. Mondhatnám ez nem rossz, de én nem erre készültem. A sok-sok nagyhaláról elhíresült vízen szerettem volna egy igazán jót pecázni, ami az időjárás miatt nem jött össze. De nem vigasztal az sem, hogy másoknak sem ment úgy, mint szokott. A sok nullás eredmények miatt a mérlegelők gyorsan végeztek, így hamar ki lehetett állni a parkolóba.
Egyesületünk elnöke Szűcs Jani igyekezett az eredményhirdetést kissé elhúzni, mert az ebéd elkészültének megbeszélt idejénél, a fentiekben vázolt fogások miatt előbb végeztünk. Az eredményhirdetés és a tombola díjainak sorsolása után jöhetett a finom ebéd. Na, itt kell egy pillanatra megállni. Elmondanám, nem vagyok egy finnyásfajta, de szeretem a jó ízeket, jó ételeket. Viszont amit itt elénk tettek köszönő viszonyban se volt ezekkel a fogalmakkal. Szinte mindenki dünnyögött, háborgott és csak a farkas éhesek vagy a sofőrrel rendelkező, magasabb maligánfokkal bírók fogyasztották el az „ételüket”. Kár, hogy így zárult ez a nap, reméljük a következő jobb, vagy sokkal jobb lesz.
Gratuálunk a helyezetteknek és a kitartóknak!
Üdvözlettel:
Erdei Zoli
U.I.: Fotókért köszönet Tihanyi Jani párjának!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

KÉK DUNAI HORGÁSZ EGYESÜLET

Szerződött ügyintéző partnereink

Kapcsolattartó:
Erdei Zoltán
 
Tel: +3630-240-7446
e-mail: erdei.zoli@invitel.hu

Ügyfélszolgálati iroda:

1041 Budapest, Károlyi István u. 44
Nyitva: H-Cs 9.00-14.00ig.
A hosszadalmas postai ügyintézések miatt az iroda nyitvatartásáról érdeklődjön telefonon, ill. előzetesen egyeztessen időpontot!
Tel: +361-950-9138

Levelezési cím:

Kék Dunai H.E.
1325 Budapest, 
Pf 187

Átigazolások, engedélyek, okmányok kiváltásával kapcsolatban forduljon ügyintéző partnereinkhez, melynek listáját az "Ügyintézés itt" menüpont alatt, vagy erre a linkre kattintva találja.

Helyszíne: 1041 Budapest, Károlyi István u. 44
Ideje: Minden csütörtöki napon 18-órától.

Horgászkártya igénylés menete

Halőri bejelentőszám:
Tel: +3630-240-7264

Egyesületünk székhelye:
Kék Dunai HE
1031 Budapest, Torma Károly u. 15
Adószáma: 18097508-1-41