Horgászvizsga

 

Kedves Vizsgázó!

Irodánkban újra indítottuk a vizsgáztatást.
Vizsgára jelentkezni a www.horgaszjegy.hu oldalon, regisztráció után lehet.

Vizsgára jelentkezés menete:

-Keresse fel a www.horgaszjegy.hu oldalát, regisztráljon! Itt nagyon fontos az e-mail cím és a  telefonszám pontos megadása, mert így az esetleges időpont változásról időben tudjuk értesíteni Önt.

-Váltsa ki a horgászkártyáját. Az itt megadott felhasználói nevét és a belépési jelszavát hozza el a vizsgára. A vizsga online történik, és csak ezekkel az adatokkal tud belépni a rendszerbe.

- Késve érkezőket, ha a vizsga elkezdődött, az online rendszer nem engedi belépni. Vizsgázni az nap már nem tud. Inkább 10 perccel előbb érkezzen, az a biztos.

-Készűljön fel a vizsga tananyagából, melyet szintén a fentebb említett oldalon talál.
-Jelentkezzen vizsgára, válassza ki a helyszínt, ill. időpontot hol és mikor szeretné ezt megtenni.

A horgászvizsga ingyenes.

Vizsgára csak egészségesen, maszkban várjuk a jelentkezőket a 1041 Budapest, Károlyi István u. 44 alatti ügyfélszolgálati irodánkban az alább olvasható VII. tájékoztatóban szereplő feltételek betartása mellett.

Gyorsabb ügyintézés és a kevesebb kontakt miatt kérjük nyomtassa és töltse ki az alábbi nyilatkozatot, melyet a vizsgára hozzon el!

nyilatkozat_vizsgához_mohosz_v2.docx


MOHOSZ

Tájékoztató a veszélyhelyzet okán (VII.)


(https://nyito.mohosz.hu/index.php/szovetseg/9-hirek/700-tajekoztato-a-veszelyhelyzet-okan-vii)

2021. MÁRCIUS 02.

IX. Az állami horgászvizsgára, valamint a horgászszervezeti ügyfélszolgálati ügyintézésre, munkavégzésre vonatkozó szabályok

39. 2021. február 15-től az elektronikus támogatású állami horgászvizsga megrendezhető, ha az adott vizsgacsoport létszáma a kötelező, 3 fős vizsgabizottságon túl a 7 fő vizsgázót nem haladja meg. A vizsgabizottság köteles gondoskodni arról, hogy

a) egy légtérben a vizsgacsoport tagjain túl egyéb személy ne tartózkodjon,

b) mindenki tartsa be a maszk viselésére vonatkozó szabályokat,

c) a vizsgázók egymástól minimum 1,5 méterre helyezkedjenek el,

d) a jelenlévők kerüljék az üdvözlés szokásos formáit, így a kézfogást is,

e) a fertőtlenítő kézmosás lehetősége, az eldobható kéztörlők használata biztosított legyen,

f) a vizsgabizottság által a vizsgázók számára a vizsga támogatására biztosított mobil eszközök minden használat után fertőtlenítésre kerüljenek,

g) ha egy napon egy helyiségben több vizsgára is sor kerül, a vizsgák között legalább 30 perc időtartamban teljes szellőztetésre kerüljön sor.

A vizsgán csak az vehet részt, aki a jelen tájékoztató 3. sz. mellékleteként kiadott nyilatkozatot („Nyilatkozat állami horgászvizsgán történő részvételhez V1”) kitölti, aláírja és leadja a vizsgáztató horgászszervezet képviselőjének. A jelen tájékoztató kiadását követően a HORINFO szakrendszerben a vizsgaidőpontok és helyszínek meghirdethetők azzal, hogy az itt felsorolt szabályok megszegése esetén a MOHOSZ OHSZK az érintett horgászszervezet vizsgáztatási jogát mérlegelés nélkül visszavonja.


 Jól sikerült felkészülést, eredményes vizsgát!