Horgászvizsga Budapesten, Kék Dunai HE-nél

Megyei Csapatbajnokság Maconka

2022.06.19.

Június 8.-án Maconkai víztározó adott otthont a Nógrád megyei csapatbajnokságnak.
Versenyre 14 egyesület csapata nevezett.

A rácsos sorsolásnak köszönhetően vegyes érzelmekkel ültek le versenyzőink. A szektor belső szélére került Tóth Csabi, mosolya nem volt őszinte. Pfundt  Karcsi a „megoldó” B középre került. Birta Krisztián C közép, míg Petics Andris a D elejére, ami szintén a szektor belső széle. A gyerekeknél sem volt túl kedvező a kiosztás, hisz a Krocsány Gabika a belső 8-as helyet kapta, míg a Birta Barni húzta a szélső helyet, mellyel nem sokra ment, mert közvetlen  mellette kezdődött a veterán szektor. A rekkenő hőségben igen csak emberpróbáló körülmények között kellett versenyezni. Már tavaly is szoros meccset vívtunk a Diósjenői csapattal, és idén is erre számítottunk. Sajnos az edzési lehetőségek sem úgy alakultak, ahogy azt terveztük. Maconka se azt a halbőséges arcát mutatta, mint máskor. Elég nyögvenyelősen haladt a peca. Az előtározóra sorsolt gyereke és veteránok előtt, a tavalyihoz képest nagyot változott a világ. A vizet ellepték a kis szúrós ördögök. A verseny ezen a részen a törpékről szólt, egy-egy kisebb bónusz ponty, ill. kárász beköszönése mellett. Csapatunknál nagyon nagy volt az izgalom, mert két „elszállónk” is volt.
Nem tudtuk, nem sejtettük a helyezésünket, azt reméltük a dobogó valamelyik foka talán meg lesz.
És, és, és  az örömünk csak akkor lett igazán nagy, mikor a második hely díjátadójára nagy riválisunkat, Diósjenő csapatát szólították. Behúztuk megint! Szuper! Szuper kis csapatunk van. Hú, nem sokon mindössze egy ponton múlt az egész, mondtam, mire valaki nem kell annál több, mindig csak eggyel legyél jobb. De azért . . . . .
Gratulálok a csapatunknak, nagyon ügyesek voltak, le a kalappal!
Üdvözlettel
Erdei Zoli csapatvezető

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

KÉK DUNAI HORGÁSZ EGYESÜLET

Szerződött ügyintéző partnereink

Kapcsolattartó:
Erdei Zoltán
 
Tel: +3630-240-7446
e-mail: erdei.zoli@invitel.hu

Ügyfélszolgálati iroda:

1041 Budapest, Károlyi István u. 44
Nyitva: H-Cs 9.00-14.00ig.
A hosszadalmas postai ügyintézések miatt az iroda nyitvatartásáról érdeklődjön telefonon, ill. előzetesen egyeztessen időpontot!
Tel: +361-950-9138

Levelezési cím:

Kék Dunai H.E.
1325 Budapest, 
Pf 187

Átigazolások, engedélyek, okmányok kiváltásával kapcsolatban forduljon ügyintéző partnereinkhez, melynek listáját az "Ügyintézés itt" menüpont alatt, vagy erre a linkre kattintva találja.

Vizsgáztatás helyszíne: 1041 Budapest, Károlyi István u. 44
Ideje: Minden csütörtöki napon 18-órától.

Horgászkártya igénylés menete

Halőri bejelentőszám:
Tel: +3630-240-7264

Egyesületünk székhelye:
Kék Dunai HE
1031 Budapest, Torma Károly u. 15
Tel: +36-1-242-0515
Adószáma: 18097508-1-41